Wat heb je nodig en wat is te bestellen

Bestellen via de Vereniging

Wij zijn geen winkel en ook geen webshop we hebben geen (Nieuwe-) handels voorraden.
Wel diverse mogelijkheden om aantrekkelijk sportmaterialen te bestellen via ons.
Hoe kan je iets bestellen:

-per email / sms / what's app

-of meld mondeling tijdens de training wat je graag zou willen dit word dan genoteerd.

-zet het op een briefje

-of kruis het aan op een print van de sitepagina van de clubkleding en lever het in.

Wij hanteren op de bijna alle artikelen de gebruikelijke consumenten prijs.  etc.Heb je speciale wensen of wil je iets voor een andere sport dan is er in overleg meer leverbaar. Ook wie niet lid is van de vereniging kan via ons bestellen zoals de Kerstman en sinterklaas. Via de vereniging bestellen is niet verplicht doet u het elders raden aan om van te voren te overleggen of het de juist materialen zijn als leek weet je immers niet waar je op moet letten.

Nadeel van Bestellen via de vereniging:

- Je hebt het niet binnen 24/48 uur in huis, Soms sparen we een bestelling op tot eind van de maand of is er enige levertijd, heeft het wel haast bv. ivm verjaardag dan kunnen we er eventueel rekening mee houden.

voordeel van Bestellen via de vereniging:

-Wij hebben de kennis van de materialen en we hebben vaak vergelijkings materiaal in huis

-via de vereniging is het voordeliger dan elders in het Land

-Via de vereniging is meer keus dan elders

-Je hebt zelf geen bestelkosten als: verzendkosten of reis en parkeerkosten.

-Je krijgt bericht als de vereniging het in huis hebben.

-Een enkele keer hebben we een collectieve bestel actie

-Je steunt de vereniging je maakt het mogelijk dat we  ook trainingsmateriaal hebben.

Uitrusting voor de Taekwon-doïn

Beoëfen je Taekwon-do, dan dien bepaalde uitrusting te hebben!                                        Met het pak (Dobok) zijn we uniform en het overige zijn de beschermers.                           Deze zijn noodzakelijk voor de beoefening en verplicht voor de veiligheid.

Taekwon-Do Beoefening is op eigen risico. Het is een risico sport.We kunnen risico’s en blessures nooit hellemaal uitsluiten. Door ervaring en instructie en  Met het gebruik van de beschermer verklein je wel eventuele risico’s.

De uitrusting aanschaffen en het gebruik word gestimuleerd door de Dojang.                   Buiten dat is iedereen zelf verantwoordelijk voor het gebruik en de aanschaf.

=> Wanneer moet je welke taekwon-do uitrusting hebben om de sport te kunnen beoefenen.                                                                                                                                             -Het volgende heb je nodig als je start met de beoefening van Taekwon-Do:

ITF - Dobok /pak,

-Scheen beschermers                                                                                                              -Kruisbeschermer / Tok                                                                                                           -Bitje

-De semi- contact uitrusting dien je uiterlijk zodra je de 9dekup (Gele Slip) hebt aan te schaffen.                                                            In een enkel geval zijn materialen als handschoenen te leen dit is heel beperkt, om volledig mee te trainen is het prettig als je ze dus eerder in huis hebt:

-Semi contact Handbeschermer                                                                                                  -Semi contact Voetbeschermers                                                                                             -Hoofdbeschermer / Helm

Verder is het praktisch als je ook het volgende hebt:    -sporttas      -flesje water     -Handdoek

Wie graag extra trainings materialen wilt als aanvulling kan denken aan een;                    Taekwon-do boek / Taekwon-do kleding / Kussentje / Breek plankje / Trainingsmes / Dangbong/bokszak

Ons Club embleem, Het is gebruikelijk dat iedereen er een op zijn pak heeft , Vooral bij uittrainingen dan zijn wij herkenbaar als Taekwon-do Dojang uit Leiderdorp. Net als alle andere Materialen te bestellen op de Club